Entreprenør Støvring

Realiser din drøm om en flot have sammen med CS Multiservice - din pålidelige entreprenør

Haven er et vigtigt sted for de fleste mennesker. Det er et sted, hvor vi kan slappe af og nyde naturen, og det er en vigtig del af vores hjem.

Hvis du ønsker at realisere din drøm om en flot have, kan vi hos CS Multiservice hjælpe dig med at gøre netop det til virkelighed. For vores erfarne og dygtige team kan hjælpe dig med at designe og planlægge netop din drømmehave.

Design og planlægning af din drømmehave

Vi lytter til dine ønsker og behov, og sammen skaber vi en plan, der passer til dig og dine ønsker. Vi kan anlægge nye bede, lægge græs og plante træer og buske, så dit anlæg af ny have bliver præcis, som du ønsker den.

Vi anbefaler kun materialer af høj kvalitet, så din nye have kan holde i mange år fremover. Det gælder også indenfor planter, træer og buske, så vi kan tilbyde dig et stort udvalg af kvalitetsplanter til din have.

Vi kan også hjælpe med haveservice, hækkeklipning og andre opgaver, der kan hjælpe dig med at holde din have flot og velplejet.

Få en flot indkørsel eller terrasse

Vi kan også hjælpe dig med at anlægge en flot indkørsel eller terrasse. Vi bistår med at vælge materialer og design, der passer bedst til din indretning. Vi udfører også gravearbejde og brolægning, så din nye indkørsel eller terrasse bliver flot og holdbar.

Vi er din pålidelige entreprenør i Støvring

Hos CS Multiservice er vi stolte af at tilbyde pålidelig arbejdskraft til en skarp pris. Vi har mange års erfaring med entreprenørarbejde, og vores folk er dygtige og kvalitetsbevidste.

Kontakt os allerede i dag for at få mere at vide om, hvordan vi kan hjælpe dig med at realisere din drøm om en flot have. Vi er din pålidelige entreprenør i Støvring, og vi glæder os til at arbejde sammen med dig.

Kontakt os i dag

Interesseret i at få et uforpligtende tilbud? Kontakt os ved at udfylde vores kontaktformular, sende en e-mail til infocsmultiservice1@gmail.com eller ringe på telefon +45 22 15 57 42
 Vi glæder os til at høre fra jer.

Få dit tilbud her

Beskriv kort din opgave. Vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud indenfor ​48 timer.


Vi er her for at hjælpe dig og besvare alle de spørgsmål, du måtte have.