Entreprenør Svenstrup

Sådan kan CS Multiservice hjælpe dig med at opretholde en velplejet have

En flot have kræver vedligeholdelse og pleje året rundt, og for mange mennesker er det svært at finde tiden til at udføre alle opgaverne selv i en kvalitet, som de er tilfredse med. Og det kan være frustrerende at skulle se på en have, hvor man ikke er helt tilfreds.

Hvis du kan genkende den følelse, kan du måske have stor hjælp af at have en pålidelig entreprenør som CS Multiservice til at tage sig af haveservicen og vedligeholdelsen af din have.

Haveservice og hækkeklipning efter dine ønsker og behov

CS Multiservice kan hjælpe dig med alt fra hækkeklipning til græsslåning og beskæring af træer og buske. Vi sørger for at tilpasse vores service efter dine ønsker og behov, så du kan få en velplejet have, der passer til dine præferencer.

Professionel hjælp til vedligeholdelse af din indkørsel eller terrasse

En flot indkørsel eller terrasse kan gøre en stor forskel for udseendet af din ejendom, og det er vigtigt at sørge for at vedligeholde dem korrekt. Hos CS Multiservice kan vi hjælpe dig med alt fra rensning af fliser til reparation af belægning, så du kan få en flot og holdbar overflade.

Renovering af din eksisterende have

Hvis din eksisterende have trænger til en opdatering, kan vi også hjælpe med renovering og fornyelse. Vi kan udføre alt fra mindre justeringer til en fuldstændigt anlæg af ny have, så den bliver både flottere og mere funktionel.

Som pålidelig entreprenør kan CS Multiservice levere kvalitetsarbejde til en skarp pris. Vi har erfaring med alle former for entreprenøropgaver, herunder anlæg af nye haver, gravearbejde og brolægning. Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at opretholde en flot og velplejet have året rundt. Vi er din lokale entreprenør i Svenstrup og omegn.

Kontakt os i dag

Interesseret i at få et uforpligtende tilbud? Kontakt os ved at udfylde vores kontaktformular, sende en e-mail til infocsmultiservice1@gmail.com eller ringe på telefon +45 22 15 57 42
 Vi glæder os til at høre fra jer.

Få dit tilbud her

Beskriv kort din opgave. Vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud indenfor ​48 timer.


Vi er her for at hjælpe dig og besvare alle de spørgsmål, du måtte have.